27.3.2014

Lentomatka: Singapore-Hongkong

Lento Singaporesta Hongkongiin lähti iltapäivällä. Hotellilta lentokentälle aikaa kului jalan ja junalla tunnin verran.
Singaporen lentokentän lähtöselvitystiskejä

Viherasetelma Singaporen tilavalla lentokentällä
Lentoyhtiönä oli tällä kertaa Cathay Pacific, jonka kotipaikka on Hongkongissa. Lyhyen lentokenttäkierroksen jälkeen suuntasimme lentoyhtiön Skyview Lounge:een. Lounge osoittautui lentokentän yleisilmeeseen verrattuna pieneksi ja tavanomaiseksi. Söimme loungessa niin aamupalan kuin lounaankin, mutta erityistä mainittavaa kummassakaan ei ollut.

Cathay Pacific Skyview Lounge, Singaporen lentokenttä
Pian lentokentälle saapumisemme jälkeen Singaporessa alkoi satamaan vettä. Aiemmin vettä ei ollut satanut nimeksikään, joten uskomattoman hyvä ajoitus huvitti.

Lentokone oli mukava ja matka meni nopeasti. Palvelu vajaan neljän tunnin lennolla oli erinomaista.

Cathay Pacificin lentokone, jolla matkasimme

Istuinpaikat edestä koneen takaosaan päin kuvattuna

Kuva istuinpaikalta eteenpäin. Hauskana yksityiskohtana oikea kukka paikkojen välissä

Ruuat koottuna yhteen kuvaan
Cathay Pacific:llä on kotikentällään Hongkongissa oma lounge myös saapuville matkustajille. Kävimme pienessä The Arrival -loungessa syömässä lennon jälkeen vielä kevyen päivällisen ennen hotellille lähtöä.

The Arrival -lounge, Hongkongin lentokentällä
Matkan lentokentältä hotellille teimme Airport Express-junalla, johon kuului bussikyyti junan pääteasemalta hotellillemme. Junamatka sujui hyvin, mutta bussimatka paikallisessa liikenteessä ei tuntunut enää kovin turvalliselta. Muutaman kilometrin matkaan pikkubussilla meni vajaa tunti ja totesimme että autolla ei tarvitse enää keskustassa matkustaa. Liikenne oli illalla erittäin ruuhkaista ja "vähältä piti" -tilanteita tapahtui jatkuvasti. Aasialaista kulttuuria bussissa edustivat myös erittäin kapeat penkit ja kylmälle säädetty ilmastointi. Selvisimme kuitenkin lopulta ehjinä hotellille.

Pikkubussissa matkalla Hongkongin päärautatieasemalta hotellille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti