26.4.2014

Honolulu

Honolulussa hankimme molemmille lei:t lentokentältä ja suuntasimme hotellille. Kyseiset kappaleet sopivat myyjän mielestä hääparille. Leit oli tehty huumaavan hyvälle tuoksuvista kukista.

Leit tuoreena
Honolulussa matkailumme keskittyi Waikikin alueelle, jossa majapaikkammekin sijaitsi.

Diamond Head:n huipulta otettu kuva Waikikin alueesta
Majoituimme Luana Waikiki-hotelliin. Huoneemme oli hotellin ylimmässä kerroksessa ja siitä avautui mukava näköala niin vierelläolevaan puistoon, Waikikin pääkadulle kuin merellekin. Hotelli oli hyvällä paikalla, huone oli mukava ja hotellissa oli niin uima-allas kuin grillausmahdollisuuskin. Myös palvelu hotellissa oli erittäin ystävällistä ja asiantuntevaa.

Luana Waikiki hotelli ulkoa

Huoneemme

Allasalue

Näköala parvekkeelta
Saapumispäivämme iltana oli täydellinen kuunpimennys. Taivaalla oli välillä pilviä, mutta niiden väistyessä kuu näkyi hyvin.

Kuu vähän ennen täydellistä pimennystä
Waikiki Beachin ranta, jossa kävimme uimassa. Taustalla olevan mäen korkein kohta on Diamond Head.
Otimme yhdeksi päiväksi polkupyörät ja kävimme Diamond Head:n mäellä. Korkein kohta on 232 metriä merenpinnasta ja sinne oli jonkin verran kiipeämistä lämpimässä säässä.

Matkalla Diamond Head:iin näimme vähän erikoisemman amerikkalaisen matkailuvaunun
Uimisen ja pyöräilyn lisäksi kävimme kävellen tutustumassa lähialueisiin, syömässä lukuisissa paikoissa, elokuvissa ja kauppakeskuksissa. Tunnelma Honolulussa oli rento.

Pääsiäistä vietimme asiaankuuluvin menoin

Kauppakeskus Waikiki Beachin tuntumassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti