28.4.2014

Lentomatka: Honolulu-Los Angeles

Honolulusta lensimme seuraavaksi Yhdysvaltain länsirannikolle Los Angelesiin. Lentokentälle matkasimme taas TheBus-bussilla, vaikka hotellilla varoitettiin, että bussi ei välttämättä ota kyytiin matkatavaroiden vuoksi. Tunnin bussimatka lentokentälle sujui hyvin ja tavaratkin mahtuivat mukaan.

TheBus-bussi lentokentälle
Lentokentän lähtöselvityksessä selvisi, että American Airlines:n kotimaan lennoilla ei pääse ilmaiseksi loungeihin ilman riittävän korkeaa jäsenkorttia. Pelkkä business-luokan lippu ei siis meillä riittänyt tähän. Kävimme syömässä lentokentän ulkopuolella ja menimme vasta sen jälkeen turvatarkastuksen läpi.

Honolulun lentokentän lähtöselvitystiskejä
Lentokenttä oli yllättävän iso. Osin lentokenttä oli ulkona ja osin sisätiloissa.

Puutarha lentokenttäterminaalin sisäpuoleisella alueella

Lentokentällä myytiin ananaksia paketeissa
Koneemme lähti iltamyöhään ja lensi yön yli Los Angelesiin. Kone oli täynnä ja lähti myöhässä kentältä. Lentokoneen matkustusmukavuus ja ruuat eivät pärjänneet aiemmille kokemuksillemme. Palvelu oli ihan hyvää, mutta muuten lennosta ei erityisen positiivista mainittavaa jäänyt.

Honolulu-Los Angeles -matkan lentokoneemme

Sisäkuva

Ruuat koneessa
Saavuimme aamuvarhaisella Los Angelesin kentälle. Aurinko ei ollut vielä noussut, joten Los Angelesia ei koneen laskeutuessa nähnyt. Kentältä otimme laukut ja lähdimme autovuokraamon bussilla hakemaan varaamaamme autoa.

Matkatavarahihna Los Angelesin lentokentällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti